Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

2021

Kristályvíz vagy kristály eszencia? Mi pontosan ez és hogyan készül?

2021. 09. 24. 11:18:00

A tudomány napjainkban már tényként kezeli azt, amit már ősidők óta élnek és alkalmaznak az emberek, alternatív gyógymódok, spirituális nézeteket valló csoportok, mégpedig, hogy minden rezgést bocsájt ki magából. Ezek a rezgések pedig hatással vannak egymásra, így beleértve minket, embereket is. A kristályok különösen tiszta rezgésekkel rendelkeznek, melyeket megfelelően alkalmazva segíthetnek életünk pozitív irányba terelni. Az kristályok egyik legkülönlegesebb, mégis kellemes és egyszerű felhasználási módja az esszenciális forma alkalmazása.

Fehér zsálya a bölcsesség ősi növénye

2021. 06. 25. 15:42:00

Szinte nincs is olyan ember a világon, aki ne hallott volna a fehér zsályáról és egyre többen és többen alkalmazzák mindenapjaikban és élvezik jótékony hatásait. Használóinak a gyógyító, tisztító, spirituális tisztaság, szent erő, mély illat az első szavak, ami eszükbe jut, ha kérdezzük. Nem véletlen, hogy az őslakos amerikaiak már évszázadok óta használják, mély kapcsolatban vannak ezzel a csodás növénnyel. Képesek voltak megérteni a fehér zsálya misztikus mélységét, bölcsességét, gyógyító energiáit. Kultúrájuk alapvető és egyik legfontosabb eszköze, melyet mind a mai napig alkalmaznak lelki és fizikai gyógyításaik, hagyományos szertartásaik és mindennapi életük során.

Lépj kapcsolatba a Felemelkedett mesterekkel!

2021. 05. 18. 15:19:00

Gyakran van szükségünk útmutatásra, gyógyulásra vagy bölcsességre, ilyenkor bátran segítségül hívhatjuk Felemelkedett mestereinket. Életeikben és felemelkedésük után is hatalmas ismeretekre tettek szert életünk lelki, szellemi és fizikai vonatkozásaiban is. Bölcsességük és tapasztalatuk miatt ezek a mesterek lelki vezetőként, gyógyítóként és tanítóként segédkezhetnek. A velük való kapcsolatteremtés segíthet, hogy könnyebben vegyük az előttünk lévő akadályokat, személyes fejlődésünk tisztább és intenzívebb legyen.

Felemelkedett mesterek! Kik ők és miben segíthetnek nekünk?

2021. 05. 08. 11:56:17

Ha éppen ezt a cikket olvasod, akkor biztos, hogy a spiritualitás útján lépegetsz, az persze teljesen mindegy milyen tempóban, a lényeg, hogy elkezdtél befelé a lelkedhez és a magasabb énedhez közeledni. Mivel ezen az úton jársz, szinte biztos találkoztál már a Felemelkedett mesterek kifejezéssel, miközben a felemelkedésről, megvilágosodásról, tudatosságról vagy éppen más spirituális témákról olvastál. Azonban magukról a Felemelkedett mesterekről ritkán találni egy átfogó írást, hogy kik ők és miként is támogatnak minket. Ebben a cikkünkben ezt próbáljuk neked összefoglalni és segíteni, megérteni számodra őket.

Sárkányvér bűvöletében!

2021. 03. 14. 07:16:00

Manapság egyre közismertebbé és gyakran alkalmazott anyaggá vált a sárkányvér. Első hallásra eléggé varázslatosnak hat, és talán még kissé rémisztő is. Valójában nem egy valódi sárkány vérét használjuk fel, hanem egy csodálatos növényi nedvről, gyantáról van szó. Ősi bölcsesség, mítoszok és legendák lengik körül, manapság pedig már a tudomány és orvoslás is egyre jobban érdeklődik iránta. Így már nemcsak a természetgyógyászat és a spirituális élet része. A következőekben áttekintjük mit is érdemes tudni a sárkányvérről és egy csodás legendát mesélek el neked.

Palo Santo varázsa és legendája

2021. 03. 02. 09:35:10

 A mai spirituális utat járó ember eszköztárában a Palo Santo fa olyan, mint a konyhai fűszeres polc alap eleme a só, elengedhetetlen. Kellemes finom illata szinte mindenkit megnyer magának és a belőle felszabaduló magas és tiszta energiák nem csak fizikai, hanem finomtesti részeinkre is nagy hatással vannak. Alkalmazzuk tértisztításban, harmonizálásban, oldások, rituálék, meditációk során, de hétköznapokban egyszerű légillatosításként is megtalálható. Annak ellenére, hogy ennyire elterjedt és szerves részét képezi a tárházunknak, nem mindig vagyunk tisztában az eredetével és a származásával. A következőekben mélyebben megismerkedhetsz a Palo Santo fa varázslatos világával és misztériumával.

2021-es év ásványa, mely megnyitja az új utakat előtted!

2021. 01. 13. 15:41:00

Mint minden évnek így a 2021-esnek is megvan a maga energetikai minősége és spirituális, lelki és szellemi fejlesztő feladata. Ebben az évben egy nagyon fontos energetikai minőség lesz meghatározó, mégpedig az isteni szféra földre ereszkedő fénye. Így ez most eléggé nehezen érthető lehet, ha egyszerűbben akarnám mondani a nálunk magasabb rezgések földi megtestesülése és azok által elindított változások, illetve az önmagunkban és a magasabb szeretetteli vezetésben való hit éve lesz. Ennek a minőségnek a legtökéletesebb megélését a szelenit tudja elősegíteni, így nem véletlen, hogy a 2021-as év ásványa nem más, mint a szelenit. Ha a megfelelő módón alkalmazzuk hatalmas segítő erő lehet számunkra.