Leírás és Paraméterek
Tudtad, hogy a fodros kel több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs, és több kalciumot, mint egy pohár tej? Hogy az áfonya gazdagabb antioxidánsban, mint bármely más gyümölcs? És hogy a quinoa nem gabonaféle, hanem mag, ezért teljes mértékben gluténmentes, ugyanakkor a magas vas-, mangán-, lizin- és riboflavin-tartalma révén stabilizálja a vércukorszintet, hozzájárul optimális testsúlyunk megőrzéséhez és serkenti az agyműködést?
A könyvben található közel száz recept megmutatja, hogyan tehetjük ezeket a szuperételeket könnyen elkészíthető, változatos formában mindennapi étkezéseink részévé. Az itt ajánlott levesek, saláták, szendvicsek, könnyű fogások, főételek és desszertek ugyanis legalább kettőt (de nemritkán négyet vagy ötöt is) tartalmaznak ezekből a közismert szuperételekből.
A szerző tanácsait megfogadva biztosak lehetünk benne, hogy minden nap finom és tápláló fogásokat tehetünk magunk és szeretteink tányérjára. Dobjunk egy maréknyi áfonyát a reggeli turmixba, csempésszünk egy kevés csicseriborsót a csokis kekszbe, vagy öntsünk néhány kanál görög joghurtot a mexikói tacóra. A variációk száma végtelen, csak a fantáziánkon múlik!
Vélemények
Termékmegfelelőségi információk
Termékbiztonsági információk: |
- A termék anyagából adóan gyúlékony. Így közvetlen hőnek kitenni, vagy felügyelet nélkül nyílt láng mellett hagyni, tárolni tilos!
- Gyermekek esetén a szülő/felügyelő mindig győződjön meg arról, hogy a kiadványban szereplő tartalmak, információk a gyermekek számára megfelelőek!
Gyártói információk: |
Felelős kiadó | ||||||
Bioenergetic Kiadó Kft. | ||||||
Levelezési cím: | 1132 Budapest, Váci út 34. IV/II. | |||||
Telefonszám: | +36/30-349-1066 | |||||
E-mail: | info@bioenergetic.hu |